Sunday, March 3

Freebies : Background Wood/Kayu (Multiply colours!)

Hai dan Assalamualaikum semua :D

Ada orang tanya mana saya dapat background stripes ni macam blog saya :D So , walaupun dia tanya bbukan requests takpe. Saya hanya mahu berkongsi mana ntah ada orang pon memerlukannya bukan ? haha . okay . kita tengok siapa yang minta.


OKay , dia tanya background ni amik kat mana kan ? Tapi , harini saya nak bagi sikit bukan ? nak kasi freebies sikit . yalah , first time saya buat ni :D okay , lah jangan nak merapu ya saya ? okay . jom tengok dan beri komen lepas amik ya ?






http://i1227.photobucket.com/albums/ee434/Faqihah_Husni/stripsPURPLE.jpg

Err , mintak maaf ya ? saya punya pc ni bila nak upload dia error , maksudnya lambat lorhh . Mintak maaf sangat sangat okay ? Takpelah Nurin bagi link dia ye ? okay . TEKAN SINI . okay bye :D mintak maaf sangat sangat . 



2 comments:

Nur Zakiah Akma said...

thanks ! wt kan freebies ^^

IRDINANURIN said...

Okay :D