Tuesday, April 23

Freebies : Header (4)

Hai dan Assalamualaikum semua :D

Harini tiba-II rajin nak bagi freebies . Aku malas gila nak buat tutorial. Hekhek. Harap korng fhm dengn pemalas aq. okayy? okay, korng hnye tngk header dn diam dn save. kehkeh. Jom ahh tngk header ni :D hnye gelak dn diam dn save dn credit comment. ehh ! banyaknya "Dan" dia, kkk. Jom tngk.

Width : 800
Height : 450

http://3.bp.blogspot.com/-0D6YYjOfr1E/UXUH9-lkNyI/AAAAAAAAB1A/2SYYYDlo6Zc/s1600/starbucks.png


http://4.bp.blogspot.com/-aqWakiwO_y8/UXY4_WabQZI/AAAAAAAAB20/rGUDR8x72a0/s1600/8.png

http://1.bp.blogspot.com/-eqgDUIpzT8k/UXY6_H6o6GI/AAAAAAAAB3E/7jLX6BUnWKU/s1600/9.png

Harap korang suka :D  Dah amik tu sila lah comment. Kalau taknak takpe. Lagi pon ini khas je untuk korng sempena nurin banyak sikit pengatahuan edit guna photoshop untuk header. yang menambah sticker tu  tak pandai lagi. pandai nak tukar warna jadi pattern je. hekhek. :D okay bye.
 

Freebies : Tulisan Bercorak "Maybe I Love You ✿"


Hai  . Harini nurin nak bagi tulisan tu, bukan jenis macam mana. Senang nurin tunjuk gambar lah kann?

Contoh nya macam gambar diatas ni. cantik takk? Kalau cantik, jom nurin nak bagi sikit macam gambar kat atas ni ✿. Nurin harap korang suka. Dan bukan lawa sangat.




Okay Itu je yang Nurin bagi ♥ Tengok dulu kalau nurin boleh bagi lagi eh? bYE! Hope suka..

Monday, April 22

Ulzzang,Girl :D

Hai dan Assalamualaikum semua :D

Aku tahu korang mesti yang suka kpop ni, suka gambar perempuan korea yang cantik-II kan? Meh aku nak bagi serba-sikit gambar-nya. okay :D 

DAH AMBIL SILA CREDIT COMMENT, WAJIB !

KORANG dah tengok wajib credit comment okay? Jangan jumpa dekat google, tapi tak credit comment. Main cilok je barang orng eh? Carilah tempat lain selain google, klau korng cari at google harus di-credit comment. Kalau cari dekat Tumblr tu lain cerita lah klau tuannya sruh atau tak. Jomlah tngk.









Itu jelah ehh? Nurin malas nak panjang-panjangkan gambar yang sebenarnya dah berlambakk ! Okayy :*

Saturday, April 6

Freebies : Header


{Hai dan Assalamualaikum }

Harini nak bagi freebies yang dah terperap berapa minggu ni. Sekarang Nurin dah online Twitter dan Blog je. Tapi nanti korang comment lah selepas amik. Nurin try lah buat macam mana. Semalam nak update, tapi lupa. Hehehe :D Okaylah, jom tengok header :D

Width : 800
Height : 400

Itu jelah yang Nurin boleh bagi :D Hehe. Nak makan lah. Laparr :D Korng x makan tengah/hari lgi ke? pgi mkn. jgn mogok lapr :D