Saturday, September 28

Cuti Cuti Menggilaaaa.

Hai , harini wa mauu upload gambar yang dah lama lama. huaaa, baru harini nak upload kan  ? wkwk , well aku yang vangang suka sangat lambat upload. Maybe gambar semuaaa ni gambar dua minggu lepas. hoho , lama takk ? 

 okay gmbr atas nii , i and kawan kawan i :) tpi ade kawan i takde time tuu , dorng tak joinn. mana aku ? oky yang sesat pakai tudung tu .. 


 kenal tak ni sapa ? gmbr atas ni ? kenal takk ? aku lah -_-

ini kawan aku , zuwa namanyaa.

 ini kawan aku, zuwa namanya .. atas ni lah gmbr dia , cantik takk ? 
ini aku broo :)

ini aku broo , cun tak -_-

ini zuwa namanyaa. just nickname k..

ini zuwa namanyaa. just nickname k..

aku nii ...

okayy ,  yang left tu zuwa . right , aku lah . skang dah kenal aku takk ?

aq !

zuwaa !

ada ala ala lisa ttalkkkk -_-

and the gengg .. 

akuu , saje tunjuk namaaa.




































okay awak awak sekalian , caption tu aku malas nak type. pepandai kau cam muka aku , kiki . heheeee, k bai assalammm :)


2 comments:

Safarina Shaari said...

byknye pic...
jemput follow blog kite ye....


http://thestoryofayna.blogspot.com/

xluv xtream said...

nurin comel lah...nurin ad fb x..lau ade add sye...haffiz syafiq.. hexhex