Thursday, November 21

Voucher 100.

HAI ! Huhu dah lama tak update kann ? maaf lah, internet dekat rumah tu buat hal. ini pun update dekat office my mom. Okay, aku nak cerita yang aku ada masuk pertandingan congkak anjuran taska kuarters aku sendiri.. Then aku menang dpat number 2, dpatlah voucher  100 only for Aeon or Jusco. Ur, and tadi nurin pergi Sunway Piramid. Ini pun baru balik dari Sunway. Then, mak nurin nak gunakan voucher tu sbb dah lama tak gunaa. so, nak gunee lahh kann! thenn, dah guna smpai smpai office , aku dapat SURAT YANG BERISI VOUCHER YANG DAH DIGUNAAAA:( hurmmm , sabar jeee akuu. then, aku kata kat mak akuyg aku nak beg body glove , sbb nak sama dengan kawan aku kate kann hahahahaha :) Tapi kwan aku class lain :( hm, haha takpe sokay janji ada sama beg! kita orang dah lama sama kasut sukan, ini pulak nama sama beg sekolah ahahahahhahahaahhaha! tahun depan klau boleh aku tak nak jadi penolong or ketua pengawas pusat sumber ! kau tahu jelah aku ni, rajin dtg pusat sumber tpi mlas nak kemas or sapuuuu pusat sumber kajhkah kbyeee

1 comment:

Akeyla Azmi said...

wah best bangettt :DDD
heheheh