Saturday, May 4

WeChat !


Hai ! Ramainya pkai android , handphone mahal-2 siap touchscreen lagi. Yang dah kaya sampai phone mahal-2 tu meh lah add nurin dekat wechat, dah kaya, dah ada phone. konfum korang ada wechat kan? nak nurin add kan  name id korng dekat wechat nurin? pegi ke ruang comment atau cbox tulis awak punya wechat ID okay? 
Udah lah tu kan? Ehh ! Korang bagi ID wechat korang, tapi nurin tak bagi nurin punya id wechat? macam mana kita nak sembang kann?
ID WECHAT : irdinanurin
itu je nurin nak bagi tahu. okay  itu je byee !

1 comment:

Nur Shamiza said...

Id-miza1direction